Icon Sven Hogervorst

Een open en ontspannen sfeer

Presentator

Zoek jij voor jouw evenement, congres, debat, feest, huwelijk, lokale bingo of loterij een enthousiaste presentator die mensen raakt, betrekt en op hun gemak stelt door 100% zichzelf te zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Als presentator betrek ik met flair en onbevangenheid het publiek, zorg ik voor een lach en maak ik van elke bijeenkomst een onvergetelijke beleving die de moeite waard is.

Dagvoorzitter of host

Dagvoorzitter of host

Als dagvoorzitter leef ik mij in en verdiep ik mij in de materie die de dag of bijeenkomst omvat. Ik sla een brug tussen de zaal en het podium, de gasten en de sprekers en de inhoud en de vorm. Als dagvoorzitter kondig ik de sprekers aan, zorg ik voor een open en ontspannen sfeer en verbind ik de verschillende onderdelen tot een kloppend geheel.

Meer informatie
Discussieleider

Discussieleider

Discussiëren… heerlijk! Tenminste, als het goed wordt geregeld en geleidt. Als discussieleider zorg ik voor structuur en een rode draad, houd ik mensen bij het onderwerp, zorg ik ervoor dat iedereen aan bod komt en breng ik de verschillende perspectieven in kaart.

In mijn rol als discussieleider kan ik mijn vaardigheden als trainer optimaal benutten. Ik breng de discussie opgang, confronteer verschillende meningen met elkaar en vat de kernpunten van de discussie regelmatig samen voor verdere verdieping en focus.

Meer informatie
Showmaster

Showmaster

Een quiz presenteren op een personeelsconferentie, een loterij op de tennisvereniging of een ladies-bingo in het lokale café.. ik hou ervan! In een schitterend pak voel ik mij als een vis in het water en met mijn aanstekelijke babbel, lach en aanwezigheid zorg ik voor een heerlijke sfeer waarin iedereen lekker zichzelf kan zijn en geënthousiasmeerd wordt.

Meer informatie
Profiel Sven Hogervorst
Enthousiast?
Ik help je graag
Of bel
+31 (0) 630 300 076

Maak de dag compleet

Ben jij op zoek naar een enthousiaste presentator voor jouw evenement, bijeenkomst of andere gelegenheid?