Icon Sven Hogervorst

De beste versie van jezelf worden

Spreker

Passie en humor

Mensen enthousiasmeren en levens transformeren… dat is wat ik doe! Wat dat betekent? Dat ik fundamentele en structurele omzetting van schadelijk denken en contraproductief gedrag teweegbreng. Als spreker zet ik studenten met passie en humor aan tot nieuwe overtuigingen, inzichten en motivatie om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik ben een enter-trainer: ik leer mensen hun talenten benutten en doe dat op een professionele, interactieve en aantrekkelijke manier. Net als een vakkundige entertainer.

Aanzetten tot reflectie

Hoewel het met zingen niet helemaal is gelukt, voel ik mij op een podium als een vis in het water. Als spreker deel ik op een open en eerlijke manier persoonlijke verhalen, belangrijke lessen en inzichten. Hierbij balanceer ik tussen humor en diepgang, waarbij ik aanzet tot reflectie en motivatie voor verdere groei en ontwikkeling. Ik maak mensen wakker en breng hen in contact met dat wat in ieder van ons verborgen ligt: een schat aan talenten en potentieel dat gevonden, gezien en gebruikt wil worden.

Spreken is maatwerk

Spreken voor een groep mensen is altijd maatwerk. Elk individu is anders en elke groep heeft een andere gedeelde ervaring. Daarom verdiep ik mij altijd in mijn publiek en bereid ik mij goed voor. De manier waarop ik spreek is echter altijd hetzelfde: vol passie, humor en goudeerlijk. Op deze manier zorg ik ervoor dat mijn publiek nagenoeg gedwongen lijkt om mee te gaan in dat wat ik wil bereiken: hen laten nadenken over zichzelf, de toekomst en dat wat essentieel is.

Thema's

Thema’s waarover ik spreek zijn:

Solliciteren 3.0

Vind en verover jouw droombaan met de beste tips, strategieën en door te werken aan jouw gunfactor.

Lees meer

Personal branding

Creëer de beste versie van jezelf door over jezelf na te denken als ondernemer van een start-up: je eigen carrière.

Lees meer

Persoonlijke groei

Word de held in je eigen verhaal door jouw bouwstenen voor een gelukkig en geslaagd leven te ontdekken en actief vorm te geven.

Lees meer

Profiel Sven Hogervorst
Enthousiast?
Ik help je graag
Of bel
+31 (0) 630 300 076

Creëer de beste versie van jezelf

Ben jij op zoek naar een bevlogen spreker voor jouw (carrière)evenement of andere gelegenheid?