Icon Sven Hogervorst

Word de held in je eigen verhaal

Persoonlijke groei

Over 60 jaar

Iedereen heeft altijd een reden om iets niet te doen en nog even te wachten. We vertellen onszelf: ‘als dit of dat is gebeurd, dan ga ik doen wat ik echt wil’, om het vervolgens niet te doen. Al toen ik jong was stelde ik mijzelf de vraag: als ik dit nu niet doe, kan ik mezelf dan over 60 jaar in de spiegel aankijken? Het stellen van deze vraag zorgde ervoor dat ik op mijn 17e voor het eerst op een podium stond (om te zingen, jawel), op 19-jarige leeftijd startte met een eigen bedrijf en inmiddels meer dan twaalf kilo ben afgevallen.

 

Persoonlijke groei

 

Slagen dankzij mislukkingen

Onze dromen zeggen iets over onze diepste verlangens en het vergt moed om hier ook daadwerkelijk iets mee te doen. Want stel dat het niet lukt? De afgelopen jaren heb ik geleerd dat dit helemaal niet erg is. Sterker nog, ik denk dat onze mislukkingen uiteindelijk leiden tot onze grootste successen. Zolang je er maar van leert en besluit weer op te staan. We slagen niet ondanks mislukkingen, maar dankzij mislukkingen. Bij mij was ook lang niet alles een succes, maar het heeft mij gebracht waar ik nu ben.

Realiseer je potentieel

Het realiseren van je eigen potentieel is niet makkelijk, maar ik denk zeker de moeite waard. Er zullen momenten zijn dat je het wilt opgeven en dat je keihard op je bek gaat. Door het delen van mijn eigen verhalen, inzichten en strategieën om leiding te geven aan mezelf hoop ik dat je de moed vindt om geen genoegen te nemen met een ‘normaal’ leven maar de held wordt van je eigen verhaal.

Vroeger droomde ik ervan om zanger te worden. Gelukkig heb ik het geprobeerd, anders droomde ik nu nog. - Sven

Na een entertrainment sessie Persoonlijke Groei:

  • Weet je hoe jij jouw prioriteiten en bouwstenen kan ontdekken voor een gelukkig en geslaagd leven.
  • Kan je met behulp van verschillende methodes zorgen dat je stopt met dromen en begint met het gewoon te doen.
  • Ken je de kracht van vision boards, leefregels, de schijf van vijf en ochtendrituelen en weet je hoe je hier morgen mee kunt beginnen.
  • Geef je richting aan je eigen leven en dagelijkse keuzes met behulp van een kompas in de vorm van een krachtig mission statement.
  • Ken je de kracht van focus door doelen en begrijp je dat alles er altijd al is, behalve als je niet weet waar je naar zoekt.
Profiel Sven Hogervorst
Enthousiast?
Ik help je graag
Of bel
+31 (0) 630 300 076

Word de held in je eigen verhaal

Ben jij op zoek naar een bevlogen spreker voor jouw (carrière)evenement of andere gelegenheid?