Icon Sven Hogervorst

Een gelukkig en succesvol werkzaam leven

Trainer

Versterken van je arbeidsmarktpositie

Als loopbaantrainer van studerend Nederland help ik studenten de beste versie van zichzelf te worden. Dat doe ik door het vergroten van hun zelfkennis, het helpen vinden van een omgeving (baan of stage) die bij hen past, het maken van bewuste loopbaankeuzes en het versterken van hun arbeidsmarktpositie en personal brand.

Door het aanbieden van de beste handvatten en het aanleren van de juiste vaardigheden streef ik ernaar dat studenten hun studietijd optimaal benutten en zelf de regie nemen over hun (studie)loopbaan en zo vormgeven aan een gelukkig en succesvol werkzaam leven.

Trainen is een vak

Trainen is een vak. Toen ik vier jaar geleden mijn eerste training gaf wist ik het meteen: dit is het. Wat ik toen nog niet wist is hoe je dat doet, trainen. In de loop van de jaren heb ik mezelf als trainer ontwikkeld door het gewoon te doen, veel te lezen, samen te werken met andere trainers en continu te blijven reflecteren.

In september 2016 vond ik het tijd voor een volgende stap in mijn ontwikkeling als trainer en ben ik gestart met de vakopleiding 'train de trainer' van de Galan school voor training.

Met de methode van Karin de Galan help ik deelnemers gericht en stap voor stap naar nieuwe vaardigheden, overtuigingen en inzichten die helpen bij het vinden van een baan of stage die echt bij hen past.

 

LinkedIn training
LinkedIn training
LinkedIn training
LinkedIn training
Profiel Sven Hogervorst
Enthousiast?
Ik help je graag
Of bel
+31 (0) 630 300 076

Wist je dat ik…

Naast zelfstandige trainer ook samenwerk met en bij verschillende bureaus op het gebied van loopbaan, HRM, communicatie, bewustzijnsontwikkeling en leiderschap?

Trainingsportfolio

Een overtuigende sollicitatiebrief

Een overtuigende sollicitatiebrief

Leer brieven schrijven waar niemand omheen kan!

Je studeert of bent misschien net afgestudeerd en nu.. zoek je een top stage, bijbaan of startersfunctie. Een baan die aansluit bij jouw kwaliteiten en passie, bij een te gek bedrijf waar je altijd al hebt willen werken. Je hebt maar één kans en wilt een onvergetelijke en overtuigende indruk maken zodat jij wordt uitgenodigd voor een gesprek.

In deze training leer je welke stappen je moet noemen om zeker te zijn van een unieke en onderscheidende brief die gelezen wordt én overtuigd.

Meer informatie
Aan de slag met LinkedIn

Aan de slag met LinkedIn

Maak optimaal gebruik van het grootste online netwerk- en kenniscentrum voor werkend Nederland.

Ben jij (online) klaar voor de arbeidsmarkt? Wil jij weten hoe LinkedIn je kan helpen bij het bereiken van je doelen en werken aan een sterk online profiel dat recht dat aan jouw ambitie? LinkedIn is momenteel het populairste medium voor professionele netwerkers en inmiddels wordt meer dan 25% van de medewerkers al via dit platform gevonden!

In deze training leer je hoe LinkedIn jou kan helpen bij het vinden van een stage of baan, bij het vergroten en onderhouden van je netwerk en om met een compleet en goed ingevuld profiel werkgevers ervan te overtuigen dat jij de geschikte kandidaat bent.

Meer informatie
Het sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek

Van verhoor naar een goed gesprek

Stel je voor: je hebt je cv en brief verstuurd naar een organisatie waar je graag wilt werken en je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Met een goed cv en een overtuigende sollicitatiebrief heb je de meeste kandidaten al achter je gelaten. Nu komt het aan op jouw gespreksvaardigheden en vermogen om ondanks de druk jezelf te blijven en een zelfverzekerde, kalme indruk te maken.

In deze training leer je hoe je zorgt voor een goede eerste indruk, je kwaliteiten overtuigend te verwoorden en aan de hand van storytelling je gesprekspartner te overtuigen van jouw geschiktheid.

Meer informatie
Een onweerstaanbaar cv

Een onweerstaanbaar cv

Ontwikkel een inspirerend cv volgens de WIN-methode

In deze training leer je hoe je komt tot een cv die gaat over zowel de persoon die je nu bent als die jij wilt zijn. Met behulp van de cv-matrix ontdek je jouw bouwstenen en design voor een krachtig en overtuigend cv. Een cv die straalt van zelfvertrouwen, focus en volledig op één A4 laat zien wie jij bent, wat jij in huis hebt en waar jij naartoe wilt.

Met de juiste synergie tussen de vorm en inhoud van je cv ontstaat communicatie waarmee je magneetkracht ontwikkelt rondom jouw persoon. Je cv wordt je krachtigste marketinginstrument voor het vinden van jouw droombaan.

Meer informatie
Koers Bepalen

Koers Bepalen

Ontdek jouw professionele identiteit en bereid je voor op de arbeidsmarkt.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor studenten die al een deel van hun opleiding erop hebben zitten maar nog een aantal belangrijke (studie)loopbaankeuzes mogen maken voordat zij de arbeidsmarkt betreden.

In deze training ontdek je jouw professionele identiteit en stippel je een koers uit voor het verder ontdekken en ontwikkelen van jouw kwaliteiten, interessegebieden, rollen en waarden als professional. Je ontdekt wat jou als toekomstig professional uniek maakt, op welke manier jij het beste tot je recht komt, hoe jij jezelf gedurende het vervolg van je studietijd optimaal kan ontwikkelen, welke keuzes bijdragen aan jouw arbeidsmarktpositie en last but not least kom je professioneel uit de kast!

Na deze training is er geen weg meer terug en is de eerste stap richting de beste versie van jezelf definitief gezet.

Meer informatie
Werken met en profileren op LinkedIn

Werken met en profileren op LinkedIn

Een profiel die goed wordt gevonden en bekeken

De flexibiliserende en onzekere arbeidsmarkt vraagt om een ondernemende houding en een duidelijk online profiel op basis waarvan werk- of opdrachtgevers je kunnen en willen benaderen. LinkedIn is met meer dan 6 miljoen gebruikers (in Nederland!) hét platform om jezelf als professional online te profileren, op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in je vakgebied en in contact te komen met mensen en organisaties die je interesseren.

In deze training ontdek je ‘de Big Five’ van LinkedIn voor een overtuigend, goed bekeken en vindbaar profiel, formuleer je een pakkende kopregel en heldere samenvatting en maak je een communicatieplan met content waarmee jij jezelf krachtig en consequent kunt profileren.

Meer informatie
LinkedIn voor gevorderden

LinkedIn voor gevorderden

Werk aan jouw zichtbaarheid en herkenbaarheid als aanstormend professional (of ZZP’er)

LinkedIn is hét platform om online te vertellen wie je bent, wat je producten of dienstenaanbod is en voor welke resultaten jij je wilt inzetten. Het is hiermee letterlijk een online-etalage waar mensen een beeld van jou kunnen krijgen. Door actief met LinkedIn aan de slag te gaan, dwing je jezelf om over je personal branding na te denken en een consistent, betrouwbaar en herkenbaar beeld van jezelf te creëren. In deze training leer je hoe!

Als men weet wat jouw toegevoegde waarde is en daar af en toe aan herinnerd wordt, zullen mensen je benaderen voor dingen waarvoor je benaderd wilt worden. Zoals een stage, baan of nieuwe opdracht.

Meer informatie
Personal branding

Personal branding

Ben jij je bewust van hoe je over komt op anderen? Welke associaties anderen hebben bij jouw naam? Zorg jij ervoor dat de indruk die je bij mensen achterlaat de juiste is en aansluit bij jouw ambitie?

In deze training ontwikkel jij je personal brand door inzicht te krijgen in hoe je op dit moment op anderen overkomt en of dit overeenkomt met wie jij echt bent. Je ontdekt wat jou uniek maakt, wat jij voor anderen kan en wil betekenen en hoe je dit met behulp van een communicatie- en actieplan communiceert naar de wereld zodat je kan doen wat je het beste kan!

Meer informatie

Versterk je arbeidsmarktpositie

Wil jij de beste handvatten en tools voor het veroveren van jouw droombaan?